ви можете сміятись скільки завгодно але є одне але. то я роблю тільки для себе і так як я схочу. отаокоєот
Всім добра і здоров'я, ранком було -17 і вигладоло сонечко, ранкова кава с кексом і на працю. Гарного дня всім Зозцвіла квітка на вікні. Покі доїхав до праці треба додому збиратися, батька не стало. Не пережив інсульт і далеко ускладнення дві операції за минулий рік. Гарного дня і здоров'я усім.
Дякую мужики, думали ще трішкі протягне бо дві ампутації пережив за пів року, життя продовжується, дякую за підтримку. Прикро але від цього нікуди не дітися, вже за все домовилися в телефонному режимі.
Дійсно , прикро до сліз ... Маю право написати бо сам таке пережив . Теж батько не пережив останнього оперативного втручання , рак з'їв ... Спочатку думав капець - як то маю далі жити , а ле зрозумів шо мушу якось . Гарною втіхою для мене став мій новий друг дід Маркович - звісно батька не замінив , але якимось відлунням минулої епохи став , така собі споріднена душа . Ще скажу - більше вірного друга вже не буде , справжніх друзів не буває , бувають товариші , однодумці , гарні знайомі - а от вірні друзі бувають тільки в скрутних та вкрай пекельних ситуаціях , та й то тільки при впливі та тривалій підтримці певних обставин - решта всьо з'їдає битовуха та навколишній дибілкуватий світ де нема совісті , честі , де чужі страждання нікого не хвилюють а підступність , заздріть , боягузство , брехня та жадібність не дають тим умовним друзям вислизнути з-під впливу зони комфорту чи з-під жінчиної спідниці. Так от до чого я це все - поховаєш батька і знайди собі когось , хто буде живим втіленням твоєї турботи бо коли гарно подумати то стане зрозуміло шо не всю увагу та тепло душі ти дав покійному як би то не здавалось самому та як би того не хотілось . І поплач , друже ,тільки один раз - моцно так , навзрид аби тільки того ніхто не бачив і не чув . і відпусти тугу з серця
Дякую щиро за пораду, відчима два рок як нема, а тут ще таке, чекали, але пізніше набагато. За гарні щірі слова .