2 термінахтора! один на правій стороні а другий на лівій! Доброго вечора панове! вже котрий день наблюдаю як рвуть пукани кацапи і їх консерви черз Томос на райберті...ляпота!!!!
та реалістичніше далі нікуди ... а ви думаєте шо то всьо жарти про клуууню , рабііів , спалииитиживцееем , сокииири , розстрілииии .... то ми самі себе виішаємо та сміємось , боїмось і переводимо на жарти бо не хочемо в це вірити - а він не жартує й дивується тільки чого це всі так рукоплещут та вподобайкают а сам собі з ще більшим надхненням катує людов та варить борщі з свіжої свинособачатини для свого сенбернарця ... Він працює й зараз , мабуть ...
Дмитро, якщо взявся робити той х-лофт, роби вже нормально !!! зніми ті двері, зроби їх в горизонті, заразом й лутку чухни вишліфовуй так, щоб було їдеально, бо тон проявить всі коцки й пійде та вся краса під фарбу пф
та і у темі про вибори теж кацапня актівізувалась. скаржеться на усіх хто їх ображає вбогих.))))) на мене особисто та на Кайзера
таке ото. я мабуть точно дрібним шротом гепну раз чи два у двері))))) тре друга попросити щоб прийшов в нього 20 калібр є най лупоне
Відпрацьовуй стійку з рушницею вдома перед дзеркалом. Рушниця має бути розряджена! Починай з позиції «готовність» – встань прямо перед дзеркалом, рушницю більш-менш горизонтально, приклад трохи нижче рівня передпліччя. Сконцентруй увагу на відображенні свого правого (якщо ти правша) ока в дзеркалі. Намагаючись зберігати нерухомою голову, плавно підкинь рушницю до скули, переносячи при цьому вагу тіла вперед, на ліву ногу. Потім подай праве плече вперед, до упору в потиличник прикладу. Якщо все зроблено правильно, то ти побачиш відображення правого ока якраз над мушкою. На перших порах не звертай уваги на швидкість виконання. Намагайся виконати все плавно. Швидкість прийде сама по собі, з досвідом. Основний сенс цього полягає в тому, щоб, тримаючи відкритими ОБИДВА ока, піднімати рушницю до плеча, а не тягнути шию до прикладу. Має сенс почати з 10-20 повторень за підхід. Якщо дозволяє час, відпрацьовуй стійку 100-200 разів в день. А вже потім можна і в двері гепнути , попередньо запросивши товариша в гості й коли він саме наблизиться до дверей - то вже з певними професійними навичками - бабааах !
Зашел еврей в антикварную лавку в Иерусалиме, вяло посмотрел на прилавок, собрался уже уходить. Вдруг видит: у входа кошечка молочко пьет, а блюдечко [мать не видать!] — династия Сун! Еврей возвращается к продавцу: — Извините, я одинокий человек, живу без друзей... Вот ваша кошечка мне так приглянулась... Вы не могли бы мне ее отдать? — Нет, нет. Ее так мои дети любят. — Ну, я такой одинокий... Я вам 10 шекелей дам... — Нет, нет, не продается. Наконец, на 250 шекелей сторговались. Покупатель уходит, уже в дверях оборачивается: — Ваша кошечка, наверно, привыкла пить из этого блюдечка, вы не отдадите? — Нет, нет. — Я вам 10 шекелей за него дам... — Ну что вы, это же блюдце из китайского фарфора, династия Сун, стоит пару миллионов баксов ... А кошечек по 250 шекелей я уже 87 штук продал...