Все правильно,діду неслухайте пана Алекса,осьо дивіться який хороший варіянт до ванни і того шашелів неганяйте,дивіться як красіво мона зробити.
теж непогані але для них тре і будівлю під стать. почекайте я ще з частини стін штукатурку до цегли пообиваю щоб гарніше було і все мало закінчиний вигляд
Незабудьте спочатку стіни вареням вивазюкати а потім сажою з паленої автошини,а в ванну треба вологостійкі двері то клейонку зі стола припиндюрте рейками з ящика
сітчаста для дерева не гуд, на бумажній основі нормально і бюджетно. А інше, то якщо ванна і туалет разом, щоб при одному погляді на двері у гостей предчасно росляблялись усі мязи.
діду якщо ви не тямите у стилі лофт то йдіть до пана Алекса. вам у двох у тим куточку буде веселіше. будете один одному старі жарти розповідати та у двох з них сміятися
Діду небурчіть,ми ото зі всіх сил намагаємся вашмосць допомогти,просижуєм очі та час на дизайнерськоремонтних сайтах,а в заліку чуємо від вас одні капості
діду от не треба тут казочки розповідати що ви так переймаєтесь за мене. вам би ото тілько якусь капость зробити
Купуйте круг на липучках і по касательній вздовж волокон наводьте штрихи по фильоці і каркасу, до дерева, виборку не чіпайте або злегка затріть кухоною нержавіючою губкою для миття посуду. Трохи зусиля прикладайте на містях з білою фарбою, щоб їх позбутись, тріщини на фільонці заліпіть акриловим герметиком(продаєтся в тубах, но він білий). і отримаєте результат такий як раніше викладених на фото.
І, щоб, не забули як потрібно готуватись до свят... З видатками галичан на їжу можуть зрівнятись хіба шо видатки на євроремонти. Айфони та автівки ніщо, порівняно з палітрою голубців, холодців, шинок і салатів на галицькі свята. Цілий тиждень до Різдва, під акомпанемент реклами Фесталу по телевізору, молоді і старі галичанки готуються до прийому гостей. Обсмалені свині лежать копитами до неба. Галицька свиня як Лєґо, миттєво розлітається на шинки, бочки, ковбаси, кров’янки, шпікачки, відбивні, сальтисони, шкварки, тушені мозки, заливні язики, холодці, рулети з вух, смажені нирки і серця, тушену печінку, запечені ребра та ще з добрий десяток страв, немислимих в решті світу. Як біблії, розгортаються засмальцовані книжки з рецептами, дрібно списані ручками усіх кольорів, демонструючи численні рецепти пляцків, запіканок, медівників, штрудлів,тортів, наполєонів та вишиванок, перекладанців і рулетів, грибочків, кукурудзок, горішків і сухарів. Дверцята холодильників підперті штахетами, стримуючи навалу продуктів, куплених «на свята»: два відерця майонезу, варена ковбаса, три слоїчки зеленого горошку, шість пачок масла. Вариться капуста на голубці, ноги на холодець, треться хрін на цвітлі, і мак на кутю. Самогонка давно вигнана і закрита в коморі, «бо та сволота і мерлому би з вуха випив», куплене в магазині вино «сего року дороге купила, по 50 гривнів». Випечені 30 бляшок хліба, двері в новій кімнаті, там, де все зимно, вже відкриваються сантиметрів на 30, так щоб тільки пройти боком акуратно і ще докласти харчів. Десять тарілок холодцю на підлозі, мидниця шинок, випічка, стигне кисіль. З-поміж Евересту вишитих подушок на те все з образів дивиться Матірбожа. І не дай Бог шось з того зачепити «най, бо то на свята!» Виміняні дрібні гроші по 5 і по 10 гривень колядникам (10 – то сусідським дітям, з якими не посварені і ближчим родичам). Ну, ніби згрубша до свят готові. Решту сі докупи пізніше.