Це дурні таке витворяють шоб лайків заробити,це творіння немає ніякої користі,до тогож небезпечне із розряду кинутої на городі сапи
ну по перше це з вагоняфка значок а по друге залиште його собі, причепете замість кокарди на хфуражку щоб усі знали що ви головний по паровозиках
якшо шторм - то муйня , а от якшо цунамі то навіть селфі не встигнуть відправити бо там тирнену нєту - пагібнуть в пучіні марской ...
Ну як хочте,річ нечаста,ціна буде рости з року в рік,я думав якщо таке будете созєрцати в себе на дверях то проснеться любов до чавунки
Це та штука, що паркет деруть перед шліфовкою, то в продажу є. Але "ленточка" краще і швидче. Привітався .
мені там трошки просто підчистити в деяких місцях і все. а склом може бути не рівно, а мені тре щоб рівно. отакоєот
виявляється є таке безобразіє,мало хто навіть знає що це таке http://e-cart.com.ua/ciklya-mastertool---40-mm
піду завтра на ринок та пошукаю бо мені швидко тре а не чекати поки воно поштою дійде. ну а як незнайду то буду через інет замовляти
Типу такої,цілу добу на роботі зі мною кочувала,за кілька заходів зжерла самим безсовісним чином половину моєї пайки,а той час коли не знищувала коклети,голубці та рибу то спала біля обігрівача,це в неї така подяка за те шо врятував від псюків