Вітаю товариство! На дворі 0 та сніжок сипле - вже 5 сантиметрів нападало. Гості поїхали до дому - маю надію, що доїдуть без пригод бо погода, як на подорож автівкою, є до дупи. Повбирав, позмивав оце сидю та відпочиваю
Він кудись мігрував,може шукає пару? Ні,без нету то не діло, школи о там цілими днями робити?Коники з піску на пляжі липити хіба. Реально як з нашого столу,дрова під снігом,перекладанець, горішки,тіко вино своє виноградне!
Так отож. Там теж все розпочиналось з пошуку прислуги. Причому починав це робити теж один чумачедчій юрист. Совпадєніє?
У третьому разі нема ніц поганого - я, на приклад, зара жонатий третій раз. з рештою у поляків є така поговірка: до трьх разів штука - тобто "іскуство" Маю дві донечки та, поки що, дві онуки - ви кажете
Не буду цього хамства лайкати, бо як на мене отих х...їв тре розтигнути на асфальті та по голій сраці 50 гарячих всипати, а потім сіллю посипати щоб курви на протязі місяця ані сидіти, ані лежати на спині не мОгли
тю. звичайна сокира. такі до нас с болгарії привозили як недалеко від міста у смт болгари щось будували
Цікаво, що той дятел робитиме, якщо треба буде розрубати більшу колодку, і сокира в ній застрягне? Чи це пристрій спеціально для отримання маленьких цурочок?
Діду я вашмосць осьо такий значечок на двері знайшов,припиндюрете його і враз зявиться любов до чавунки,перестенете костилі та гайки з болтами цупити https://auction.violity.com/9897698...um=znak-sssr-teplovoznyj&utm_campaign=1575uah