не раджу. під час зимових штормів коли отой острівець буде відрізаний від цивілізації подекілько тижднів а то і місяців там можна зглузду зїхати від самотності
тю. а що тут такого? я колись похмелявся шампанським. що правда бульбашки з нього вже вийшли. то так гарно мені ще ніколи не похмилявся. і не пішов на друге коло і стан поліпшився відразу
воно вже кацапське тому, свій клопіт розглядаю, як прискорення процесу покриття підлоги, майже іновація _)))
як на мене то тре відміняти вихідні 6 та 7 бо це капець. вже десь від миколи починається а давай вже після різдва ніхто нічого робити нехоче а так би 25 різдво, потім новий рік і до йордана можна спокійно працювати та вирішувати якісь справи
Можна набрати книг та читати. Знову ж таки: ти цілий день нічого не робив, а 350 баксів тобі заплатили.
нетреба нічого знімати. тим більш що то двері у вану. а там подивлюсь мо і двері в кимнату теж обдеру.
Тю, можна подружитись з тюленем або пінгвіном , накрайняк пустить пушку що частина скарбу Флінта тут захована, а ще втіхаря можна лабораторію зробить і коку перероблять, або гашиш розводить або ще краще гнать самогон упсс віски і на дельфінах переправлять на материк ууу тьо то Клондайк, а ви кажете інтирнету нема.
то чого ти ще тут? збирай лахи у вузлик та вали туди. а нам листівочки поштові будеш на свята присилати та сувенірів навезеш, бубл-гум там усякий джінси, інші мериканські чудасії