Гей, пiонери юнi, Бiжiть сюда! Я шпигуна спiймала. Пєлагєя хапає Генерала Власова, Фiлiн обережненько ховається за сосною.
Я тож в нєпонятці ... В нас тутка Божі свєта - сьогодні найбільше свєто , як то си належит троха взєли на груди і си загріли ... чєс порадуватисі аби всьо було як у людей а тутка во - явна провокація , все їм сі прибавляє ... Мо то його командіри хочут жеби ми то самі допетрали , га ? Чи то він сам без інструкцій взєв на себе гріх чи перехвилювавсі і прийнєв та розвезло в дідьчу маму бо цалий вечір тутка верзе про "сі ненаїв, сі недовчив..."
Вітаю товариство,з святом всіх Пробайдикував ввесь день)).На вулиці - 6,вітрюга холодний.Але в гості сходив,тепер можно трохи й покнопати)))
"Я сам собі Петлюра!" )( То можна і так посвяткувати: https://www.youtube.com/watch?time_continue=267&v=kCWj4xuCIt8
таки так !!! у нас людиска - майстри справи ! це вам не у вашій колишній фабриці нишпорок та пелєнґаторів шо як на балмаскараді вікінгів і вікінгинь Але не переймайтесь - то в нас жарти такі жорстокі , звикайте ...
Дідусь казав, що на ніч духам потрібно залишати трохи куті, причому з ложкою. Залишу, про всяк випадок, бо він і за життя був першокласним тролем, та й потім теж - бо ж то саме у нього поселився осиний рій; він такий - що прийде обов"язково.