не можна бути таким скнарою, то гріх тим більш у таке свято. отже я чимчикую на н-пошту та очикую завтра посилочку
до мене теж прийшли , вже грошыв замало лишилось ... анекдот , приходить пацієнт до дохтура і каже : лікарю в мене шось в долині болить лікар : зараз я Вам випишу свічки і за три дні всьо пройде ... через день : лікарю , а нуюгонафіг отті Ваші свічки , вони дуже гірькі ... Лікар : а Ви шо їх їли ? пасиєнт : не , ну а шо мав їх в сраку пхати ?
Безумовно, але якщо йти до храму то не до того де піп гундяя почитуєте, а за Україну і хлопців слова не згадає, та й чути не хоче. Як же я скучив за цими світлинами. . З Різдвом будьте здорові! Як ся маєте? Малечею обзавелись?
Шо то є за вінчування то тре файно завіншувати ! Звикли ся понапивають , перевертають всьо в хаті а потім сі діти боят ... Тре прийти , наїсти сі пампухів , пирогів , гОлубців , куті , файно заколєдувати та по хлопськи затягнути , файно завіншувати бо як ви завіншували (до горілки та три по сто) то в мене серце болит .. І дадут вам двацєтку , нє - підисєтку мінімум , о !