тиб собі ще зірки на плечах та колінах набив ))))))))))скорпійон то масть наріков. ліпше не набивати щоб потім предяву ніхто не двинув
упісюрив знов за святковий стіл! буду як відпустять))) Рад всіх бачити! Гарних всім свят, смачних посиденьок! Алі-баба))) тьху, алахАкбар! короче до скорого)))!
конкретно про те що в конкретному пості йшлося - раніше (минулих років) вам відомий пан Концерватор (як доречі і переважна більшість українців) святкував Різдво як і всі звичайні люди , а тепер це стало особистою образою і треба робити аби не так як у москалів і відсвяткувати це свято раніше . так от я хочу сказати що , прости Боже , мені насрати на тих москалів , на попів , причому геть усіх конфесій бо я їм не вірю , випереджаючи бурну реакцію вкрай патріотично налаштованих ультраправих радикальноналаштованих вірян нової церкви скажу шо мені начхати на гундяїв та його посіпак і решту "помазанців" , також на всі питання що виносились на обговорення на об'єднавчому соборі бо нас одинаково як і завжди будуть дурити бо церква як і політика то є просто ринок ... Я святкую Різдво через те що його звик святкувати ще змалку бо мене так вчив дідусь що теж святкував Різдво і його дідусь і саме сьогодні а не в угоду комусь там бо це як виявляється не патріотично та по-розкольницькому . Це для мене просто Свято , традиційне для мене та моїх близьких (хоча визнаю - не все так однозначно бо мій батько чомусь частенько згадував і про 25 грудня ) . Так от я й кажу шо в угоду комусь та аби довести щось я не ладен на Різдво рубати дрова чи на Паску перфоратором бурити сусідам стіну не через те що так треба бо новий піп так рекомендує , а через те що я просто не хочу так робити бо мені ані церкви ані попи не потрібні аби бути щасливим .
Привітався. Вітаю З Різдвом Христовим. Поки є пару вихідних треба перечитати що панство тут накнопало, щоб бути в курсі як минають дні копаря.