Із Різдвом Христовим вітаю усіх присутніх, здоров"я та щастя. На дворі темно, зимно -11 градусів - тре із цуциком пертися, але не дуже хочеться
то відавайте пістоля мені як і обіцяли ще раз вітаю вже вдома. таке питання а сьогодні можна стару фарбу з дверей відерати за допомогою фена чи ліпше нічого не робити, га?
Ненада! Он мацкальськомовні обітатєлі курілки,вже десятьтисяч сторінок не можуть розібратися Как бросить піть,сп'єтися ше ви,тоді шо?
херня той змивач. ще порадьте розпечину праску через мокрий папір. я за дві години з перекурами одну половину дверей без напрягу до голого дерева зняв. тепер ще одна дверь залишилась та одвірки. взагалі то я питав чи можна сьогодні щось таке робити а не чим його робити.
ну не треба усіх по собі судити. а по друге від кислоти ще гірше повітря псується ніж від обпалювання фарби паяльною лямпою, кислота то дуже шкідлива річ і нею тре на відкритому повітрі користуватись а не у хаті
тю діду так вам взагалі карт-бланш випав. зупиняєте потяг і пішли по вагонах колядувати. головне беріть грошима бо харчі ви усі не зжерете і вони зіпсуються а горілка вас швиденько з ніг звале і не дасть далі колядувати а так хочаб з десяток потягів обколядували і років скілько модна взагалі не працювати
діду будете сьогодні працювати,то збіжаться всі ляксандрійські попи і одгепають вас кадилами,та реквізують карасінки
та срав я на тих розольників неканонічних. в нас лише одна церква справжня є. але тому попу мать не до мене сьогодня бо тре ж і службу правити. отакоєот
незнаємо...оно баба вже лежить,горло каже болить і діда підзаразила...а аптєка вихідна сьогодні... а може ви того...-лишнього вчора!???