на праці був,а там тернет поганий,то ліг спать... Доброго дня панове!З Різдвом та Святвечором вітаю всіх!!!
Може хто з паньства підкаже де ще можна придбати б/у токарний патрон на 65мм або 80мм. Лохоікс, ньюаукціон, фіолетовий моніторю постійно.
Привітавсь! В Різдвяний святвечір, у прийдешнє світле свято Різдва бажаю, щоб на небі завжди сяяла зірка великого щастя і удачі, щоб Ваш дім зберігав затишок і атмосферу радості, щоб на Святий Вечір душа відкрилася для великих надій і великих звершень, а серце подарувало близьким свою любов і ніжність. Нехай світле свято подарує казку і справжню віру в диво. Затишку вам, добра і Божого Благословення. . Є гефшет на такий станок, тож якщо є за недорого КУ
Там є, але на нього така ціна, що я не потягну, я там купив на пробу дешевший але з сплаву алюмінія. так таке г..но.
а маленький? отож бо і воно. маленький верстат завжди у пригоді стане, а якщо він ще і уневірсальний так то взагалі пісня
Ой не кажіть дядьку! Я теж не токар і навіть не фрезерувальник але 5 різних станків маю. Все що треба роблю. Хоч дюрочку просверлити, хоч ручку виточити, хоч дюралевого спінінга спустити як треба..... Ні, ні а ж раптом і треба. А де в селі щукать? То треба своє мати. Воно що, їсти просить?
так отож. як кинешся щось робити чи лаштувати то постійно щось треба таке якого наша промисловість невипускає, якась нестандартщина. і починаються танці з бубном щоб зробити те або пошук того хто це зробе