на відміну від вас я випробував старі нобої. а от ви по живих людях стріляли тілько за те що вони хтіли не померти голодною та холодною смертью бо вони не мають таких статків щоб взимку на берега мйортвава морьйа тікати та пересижувати зиму під пальмами жлочучи жидівську горілку та закусуючи її кошернаю кугачкаю
Копав,сегодя,як собака. Хто проти нас. Пекельна срака . Пять гривень За чермет,..ать. Жiнки нема Дрочить,та спать
ну у вас , дядьку , й уява ! я стрілив в пень шо тіж браконнєри й залишили по собі й при цьому врахував ймовірну траекторію рикошету та сектор розльоту уламків аби унеможливити навіть найменшу вірогідність ураженя добропорядних бідних законослухняних громадян , котрі (доки не побачили як красіво розлітається друзки з колись живого деревця) намагались розмовляти фенею та , недвозначно бажаючи мені усіляких благ , витягли з багажника їхньої колісниці сокиряку . Виключно маючи наміри виховного порядку та перебуваючи геть зовсім тверезим - абсолютно навіть без залишкових випарів щонайменше тижневої давності - я перепросив у тих любителів флористики аби вони не зашкодили своєму здоров'ю та не пошкрябались колючками глоду . Після втручання в лагідну розмову мого вірного товариша Карабіна Ескаесовича - мої співрозмовники визнали шо були не досить лагідні й , що не маловажливо , зовсім не тверезі включно з ймовірним водієм бо жожного тверезого (принаймні за ознаками ведення діалогу) я там не кваліфікував . А ще коли я повертався аби забрати гільзу то знайшов там тіліфон "леново" та атебешний пакет з солоними горішками та недопитою пляшкою "воздуха" . Звісно , попереджаючи ваші , дядьку , пророцтва скажу - горілку після них я не допивав , горішки не їв , а от дрова та тіліфона , визнаю щиро , забрав як трофеї . Отакоєот . Що до ваших тактичних мотивів та стратегічних випробувань в хаті - то я не берусь аналізувати а тільки констатую те що мав змогу , як і всі тутка присутні , прочитати з вашого повідомлення .
так , Сер , згоден з вами стовіццотково ! Що до слонів та гвиртольотів - то така метафора чи місцевий жаргон ? Не знаєте як воно було насправді , га ?
Позбудьтеся того телефона від гріха подалі. Бо можна встряти на якийсь розбійний напад із застосуванням зброї.
от і зізнання. все інше ліріка. потім у суді будете доводити що не хтіли вбивати тих посполитих а хтіли лише пограбувати їх. і взагалі цього б нічого не було якби ви просто проїхали поруч та побажалт щиро хлопам вдачного дня. і це я ще мовчу за підступний розстріл мисливців який ви вчинили як помсту за старого та жилявого когута якого ані їсти ані варити через старість ніхто нехтів
Дякую , чоловіче , за добру пораду ! Маю троха досвіду роботи з такими дітьми , про всяк випадок та згідно рекомендацій з заходів перестрахувавсь - контакти зкопіював , вхідні-вихідні теж , карту пам'яті теж , а потім відформатував , все зібрав до купи і вмкмнув те лайно разом з побутовим сміттям в контейнер коло аптеки .
отце сюжет ... як у Робін Гуда ... горішки з горілкой раздать страждущім , телехфон в смітник (правільно) . уважуха ...