а от і найн !!!! палити - так палити !!! ми старий мір разрушим а новий хьєрпастроїм ... - нічого вам не пригадується з історії ,гапитаю ?
западло,нє,почистив сніг,і через пів години все замело,ще до Водохреща потерплю, а потім хай лежить,шляк би його трапив!
Вам видніше , тож не в мене будяки зацвіли через сорок років потому як ви їх носили по хаті колами та з кімнати в кімнату , та й чи не знак то приходу нового Мойші шо посяде трон верховноголовнокомадующого ? Накликали , сорок років ходили собі , харчувались дарами небесними та окариками зі свинини та копченими окунями , а тут ррраз і вже сорок років минуло і зацвіло...
а ви гопака вжарте щоб усе втряслось. в вас там гопак танцюють чи вже перейшли на новий танок під назвою нє в ту стєпь?
ми тойво , манну не їли , тіко мнєсо ... нема , нема сили , попив мінеральної водички тай чикаю приходу ...
a potem znów będziecie wędrować w wędrówkach, bo inaczej święte miasta pójdą zgnieść ich grzechy i poprosić o wybaczenie ich komunistycznych poglądów?
та наче ні але чогось наша касандра доморощена на польську перейшла от я і відповів. мо він іншого нерозуміє після того як добряче причастився. усяке буває коли горілки без міри влити в себе
Cóż, wciąż trzeba udowodnić, że nie ma komunizmu, ale jak dla mnie jest też komunista, ale jest on ukryty, aby nikt nie mógł prowadzić i nie strzelać do wąwozu.
ага , всі такі сумирні та пристойні шо мають міру після котрої альбо геть не пам'ятають шо було напередодні , альбо стидаються то визнати й кажуть :" треба знати міру і всьо !!!" . Але ж як визначити міру після котрої треба брати до рук карамультука й стрілити в привида комунізму шо бродить по хаті , га ? Тож бо й воно - нема ніякої міри а є витривалість організму й здоровий глузд - ілі я нє прафф , га ?
овва! нашою заговорив. а казав що ніц нерозуміє. як тілько мова за горілку зайшла так усе і розуміти почав
на щьот ружжа в нас теж спіціялісти э шо в хаті стріляют , а міра в кожного своя , головне шоб слоні на вєртальох не літали ...