вітаю панство. на дворі якийсь морозець та з вечора легенько сніжком притрусили але то тільки назва а не сніг. трохи щось зробити та готуватись на ранок на тєжку працю
Доброго суботнього дня усім, ранкові наркотики бо щось зовсім розвезли, якійсь гріпер чи ще щось. -7 на дворі пролітає сніжок. Гарного всім дня.
Вітаю! Сніжок і морозець є, хлопців на льоду бачу. Жінку збираю в путь. Теща важка..... права почка відмовила, в дренажах.
Блін,сірень мої улюблені квіти,дякую вам за ночтпльгію. Тещі бажаю здоров'я... Коли що пишіть,лаве підкинемо....
дуже відповідальна. я несу людям гарне, світле, добре. привчаю їх до мистецтва. отакоєот от тілько я трусів не скидаю і взагалі не роздягаюсь, я беру потрібні мені речі щоб комфортно працювати. от і все.
От шо бува, коли людину прийняли а уроки не вивчені, тема не прочитана. Нічо про аборигенів не знає та ще й отамана дістає своїм незнанням. А мене заставили залік здавать перед коміссією......
який гєшєфт пропав ... а шо це після НР в нас графік збився ? а спати мені не дали , буду шашлик жерти бо пропада ...