та є чим, і можу знайти з ким але на те нема бажання та і нема після чого. а пити заради того щоб напитись то не моє
Вітаю! За вікном хуртовина. Зараз з розборкою зізвонюсь та мабуть поїду по великому крузі за запчастинами. Отакеот.
Вітаю, шановні. Як тут? Бо в мене зовсім х…во(( На роботі кинули на зп. Сцук, де писать про роботодавців-кидал?
є така контора по захисту прав робітників, не профсоюз. як точно вона зветься незнаю але туди звертаються коли работодавець порушує права робітників, наплате зарплатню та таке інше
Вітаю панство! Сьогодні на працю тільки припхався. Сонечко, починається морозець, гарно. Можна сюди, наприклад: http://kiev.dsp.gov.ua/
Ну чого ж, у Держпраці писулю написати треба. Про пана Корбі вони може нічого і не доведуть, але на олівець тих роботодавців візьмуть. І потім припхаються з перевіркою. А штрафи там як держборг США, дешевше закритися зовсім.
Його, схоже, і так життя наказало, він возив у Казахстан продукцію транзитом через кацапію. Читав щойно новини)
але то не привід йому дарувати щось тим більш зарплатню за місяць праці, чи скілько там ви попрацювати