всьо повинно бути за регляментом та порядком. а коли нема порядку то всьо виходе як в свинособак. а нам воно таке треба? отож бо і воно що нам такого нетреба.отакоєот
в мене нема квартири, верніш є але вона дочці відійшла. а я сам у хаті мешкаю. і мені тут харашо і красіво. а що до нечісті то я її небоюся і не став би в неї стрілити а запросив би до столу та пригостив кавою чи чаєм та погомоніли б про те про се.
Злітав Петька на місяц, повернувся та й розповіда Чапаеву як там та що. Каже що баби такі самі як у нас, тільки цицьки на спині. Чапаев здивувавсь, мовляв дитину годувати незручно... А Петька каже: проте танцювати дуже зручно!
нема слів передати...сьогодні отримав на організацію рахунок за електроенергію на новий розрахунковий рахунок...до цього був рахунок у "Ощадбанку України"...сьогодні вже розрахунковий рахунок "Сбербанку" (Сбербанк параші)...от тобі і Київобленерго мать його...прокацапські суки...
Так отож! Спочатку бурчить, якщо хтось щось кацапське постить а сам на правила плює. Мало ого що гидотау, навіть не додививсь, так ще й наніч....