Сидить хлоп в Смілі, батька з НР навіть не привітав, видно зобідився що на миколая Ксіомі редмі4 не подарив.
це тільки мені одному здалося шо Бек в німаків стріляв холостими , га ? А ще не зрозуміло чого на 2.20 солдат в шинелці другої шеренги заходився плякати , потім наступний першої шеренги слізусмахнул - видко налляли по стопясят шпірту після бою ?
Ооооо ! Вотєтошто нада ! Ранувато я написав - не додивився до наступного відео , там вже гармоніст з солістом добряче окосіли - прастіпращяй ....
Зараз хтось як наприсится до мене в гості !!! Й вимушен буде везти мені подарунок у вигляді автівки, та % пану К у вигляді пралки автомата _)))
а ще він був троха горбатенький бо з самого дитинства хворів на сколіоз , потім спився й помер в теплотрасі й не останньою причиною того були Ваші інженерні підриви
Що там холості, він як в з свектки в оптіку на німців дивиться то половина падає, а половина заїками стає
вітік колись робив, зараз не знаю, давно не спілкувався https://reibert.info/threads/derevo-k98-novodel.498724/
досить вже кацапщину постити тут. йдіть до кацапів в какбросіть підь та там і постіть цю херню. там будуть раді такій гидоті
каліпсіс буде коли замість "лапатий сніг" звідусіль будемо чути "пурґа" , а доти буде просто зима , але є й одна приємна особливість такого сценарію - такий каліпсіс можна відвернути й залити цементно-бетонною сумішшю , так шо не бздо , браття !
Дякую , дядьку шо не забуваєте ! Але коли настає оте "особливо" - мої рожеві слони то є фуйня в порівнянні з вашим запоєм в супроводі невидимої нечісті шо блукає по вашій квартирі , котру ви весь час намагаєтесь поцілити з карамультука дореформенними набоями ...
Добре,ото я собі гадаю,у шмагнітогорську йопнув газ,то видно по тому як та халабуда завалилась,виникає питання:нащо мусора розстріляли газнлькуса поряд?