діду та і мене теж до порохоботів записуйте. петя звичайно не цукор але він призедент війни. от переможемо кацапів тоді вже можна хоч чорта лисого обирати а поки петя цілком влаштовує своєю діяльністью, тим що він по закордонням їзде та вибиває для нас та країни різні приференції
То всьо херня, молоко з магазину? ?? То не переймайтеся то не молоко а тільки назва. Наприклад молоко "Славяночка " в пачці 1 рік терміну прид отакої Ми колись в юності як були худими дрищами , пиво із сметаною херячили, щоб масу набрати і нормально себе чухали
Добре Вам,снігу ніц,а в мене є його незнаю куди діти,теж пошарився в лісі троньки,нічого хорошого,туде де планував непішов бо там стояла канонада,дятли валили з СКС,то подумав береженого бог береже,зі знахідок дві бімби деактив десь 45-го,залізничний костиль царьовий(здам до клуні в якості сплати% за 2019 рік),кілька гільз та коли вже темно було по дорозі до авто пінпойтер марсовський сохне на батареї мо ще живий
З Наступившим Новим 2019 Роком та вітаю усіх з Днем Народження Провідника ОУН Степана Андрійовича Бандеру!!! на свою голову кинув мої відверті привітання у "корабліках WOW", так ці ... мене з клану вигнали... От падли. Чимось їм Наш Провідник не подобається, я так гадаю. !!!
В моєму повіті полювання закривається 30 грудня )) так шо тішина і покой А що це у вас за штанга неХвеншуй, сам пан склєпав ???
а то той інструмент що всі каци прутся під нього? так я їм і запропонував налити стопочку та за Андрійовича випити! мабудь я спалився)))
Штангу прикупив,а на рідній бляндінка,це щоб довго негратись і непереставляти,як там з девусом подружились??
Як щось не те то телефонуйте,хотів запитать на піску як грунтбаланс нормально відстроюється і на яку цифру??
Не зручно зайвий раз турбувати)) Слідуючий раз візьму записник та буду нотувати, бо так ніц в голові не лишається)) Поговорили, слухавку поклав і фсьоо... Та і виходів було декілька На піску 75, але це колега відстроювався, а я вже відразу по його словах виставляв. Якщо завтра буде сприятлива погода телепортуюсь з робочого місця на декілька годин, відстроюсь сам