Якщо відверто то цей день мені трохи байдуже,тобто я знаю чим біли останні дні грудня для моїх пращурів... Тож я бажаю свої країні Перемоги(а не того блядського,ригівського миру) З Новим Роком шановне панство!Усе буде Україна!
а пан знаеться у всіляких збоченнях))) З новим роком хлопці! будемо сподіватись шо дійсно почнемо з чистого паперу! а поки відійду на оглядини цицьок))) сьо я мамологом підробляю))) єєє-хуууууууууууууууууу ))))) за всіх нас !!!
З наступаючим новим роком, хай всім щастить і усміхається удача в усіх справах, здоров'я рідним та близьким. На дворі -3 пасмурно та сиро, пролетар сніжок вкривають містами багнюку, гарного всім рибного дня.
Доброго новорічного ранку! За вікном -7 , туман. В хаті тепло, затишно, ситно. Отак увесь рік хай буде.
Де той вуйко що ображає дівчаток, всюди встаноалює свої парядки, та збирає лямпи? Га? Де той халамидник?
вітаю панство. вже вдома.ну і як в мене буває необійшлось без пригод. я йдучи вчора на тєжку працю поставив кашу щоб було чим зранку нагодувати хомячка. ну і що? а те що я знов забув її вимкнути. добре що казан чавуний а вогник маленький. ну коротше каша перетворилась на один сухарь і я оце варю наново. а хомячка підгодовуюхлібом поки воно буде готове та вихолоне
ти пасматрі на нєво! зара не подивлюсь що модераторські лички та як відшмагаю канчуком щоб не обзивали мене такого красівого та хАрошого що мало небуде. демої лямпи гаявасуважнопитаю
Доброго ранку! хоча він не зовсім добрий як хотілось))) Бехеровка гівно! чай,Кава ,какава, та по гостях))) поки всі смаколики не пожерли)
Доброго ранку у новому 2019 році! Дощ, патура на плюсі, голова не болить, сахари у роті теж нема А тепер швиденько признавайтеся хто перепив, хто пикою обличя у салаті приземлився!?
я ще і не починав дівчат ображати. а всьо тому що я дуже чемний та хАроший. не те що деякі пани які отримали модераторські лички та задерли через це носі і прогулюють засідання клюбу, а це неподобство. але мало того. дехто ще і мої лямпи зажав і не відає хоч і обіцяв.
Новий рік у клуню! Вітаю усіх з початком нового (слідуючого) відрізку часу у нашому житті. Нехай у наступні дванадцять місяців всіх нас супроводжує удача, позитивні зміни. Міцного здоров'я, та веселого настрою. А країні нашій перемоги, та справжнього отамана.