Всих прихожан вітаю з наступаючим Новим Роком! Бажаю в новім році всим міцного здоровя, достатку та кучу корисних знахідок! Останні раки в 2018 році
Доброго здоровля усій велмешановній, копарській спільноті . Маю велике бажання, привітати всіх з наступаючим Новим Роком, тай побажати всім: миру, злагоди, щастя, любові в оселі,,, - та богатенько ауеусів під катушки у новому році.
Вспомніл СрСровське привітання.Пьєм вино по рубель семь,мяса ,масла нет совсем.Яйца видим только в бане-С Новим Годом горомодяне!
А в нас отака - вже з 15 років ставимо штучну. Ну а тепер - усіх кно-копарів із Наступаючим Новим роком - здоров"я, грошей на оте здоров"я та файних сигналів під катушкою!
Думаю ні, але ж ... порадувати Непотреб ще той, лампочки гріються торкаються до пластмаси свічок, від чого остання плавиться. Може бути як в тому ганекдоті : - Мамо, мамо ялинка горить, - Синку, не горить а сяє , - Мамо, мамо вже штори сяють
Ага, вам всім харашо, а мені ще завтра на день народження йти, рівняти здоров´я. А втОрого на роботу.
Добривечір...з Наступаючим...не всім " харашо"... мені теж другого на добу...а першого у мами день народження..