як то? але всі чули! весь твій загін чув. чи мо ти си напив та не пам'ятаєш? добре. якщо ти мені не віриш, хоч я сама чесна людина, то спитай старого.він брехати не буде, а скаже по правді як воно є.
Так ото може всі зберемося та майнемо до Консерватра в гості, сала поїмо, горілки вип'емо, все одно Консерватр не вживає.
Христос народився!!! Салам шановні кулєги!! А що це ви тут без мене розважаєтесь, хто дозволив?! Не пропили ще все здоров"я? Ану бігом всі сюда http://reibert.info/forum/showthread.php?t=335796 Треба помогти мені взнати, що це за байда
ласкаво просимо! тільки треба з початку заскочити до аскотика та зробити з нього справжню церковну мишу. тобто забрати все і самовари, і паряхвони і все інше і привезти до мене.
таке! от навіщо вам оте все? чи в вас є надійний комірник? отож бо що немає! так що не вередуйте та везіть все до мене.
Салам вам в кружачку кулєги!!! Де ви всі поховались? Ану гайда сюди, я тут цікаву тему створив http://reibert.info/forum/showthread.php?t=337618 До речі, пане Консерватор, а де моя кружачка?
Та ніде не лазив, все засипало снігом і ваш шварцлозе теж. А мишиного буржуя снігом не завалило?Бо щось підозріло мовчить, буржуйська морда
наша миша моїм хельмом задається у сусідній темі. а в нас відлига, справжня весна. снігу вже практично немає, навкруги одна суцільна багнюка. по самісінькі вуха
та дякую! якось обійдусь без сніга. ти ліпше миші відсип, він у слоїки закатає та літом спекулювати буде. вєсєлиє картінкі. аскотик розходився там як холодний самоварЬ
Мєжду прочім то не твій хельм То з Чернігівської губернії Дід гівно ним вигрібав з туалету Скажи нормально вийшло ПиСи: в нас дощ другий день як з відра
а розмір який? ну вийшло нормально але декі не ті. а в нас легенький весняний дощик. ще трохи і можна картопельку саджати. ти готовий до посадки?
тю на тебе! з якого це в мене відрова голова? в мене нормальна голова. я ось займуся своїми 70ми. зроблю собі одну на вихід, а друга на кожен день буде як то які декі треба?! есесовські звісно! так красивіше було-б. антураж.