подивлюсь яка це марка паровозика,зафотаю зі всіх сторін,та встановим істину,я раніше казав шо паровоза поміняли на справжнього .
Вітаю шановне паньство! Зранку поїхав в село до батьків. Набрав смаколиків та медицини, бо похворіли обидва і машина побита. Жінка ще звечора пиріг спекла. От з дітьми і жінкою, всім кодлом поїхали. В гаражі пришлось відкопуваться, бо місяць хворів, в гараж не ходив. Жужа доперла, дороги основні норм а вже в селі 1.5 - 1 смужка. Машину кинув зверху, біля церки бо вниз дорога - каток, не виїхав би. Зїздили, подивились, як машину розбирають, набрав води питної батькам привіз, понаносив. Слизько капець. Пообідали та й їхать. А жінка понабирала, як в останній раз. І банок і сушок і яблук, картоплі, що сумки репались. Носили 3 рази. А мені ще поназаказували привезти цілющої. Короче машина йшла дуже гарно по дорозі, бо була дуже пригружена. Повний багажник та ще й усіх крім мене під ногами торби. Десь так:
Коли?!!!А!Мабуть як комп мій був в ремонті,так я наче потім продивився тему...Значіть прозівав...А можно в лічку....?
З вечором панове! Закрив сезон 2018, погода сьогодні чудова +5 без опадів, копати пісок одне задоволення. 1 січня таки відкриватиму 2019 , погода сприяє. Середньовіччя ніц
а це в мене, -6, снігу багацько більше не дає вантажити, навіть другим постом, зараз спробую зменшити
от ви тут сидете та ніц нічого незнаєте. а от я цілий день бігав, плигав та спілкувався з родичами а все єдно знаю. іле я дуже гарна людина і тому ділюся з вами усіма. сьогодні Ден народження святкує пан @Veniaminn тож вітаємо його з цим. отакоєот
Ні, мені з Вами не по дорозі. Претензія на авторство відхилена. Це в дванадцятій, яка їде на Карбишева до наркодиспансера.
Міська зрада не має часу та натхнення на зміну назви. Та й вулиця така, що іменем гарної людини якось не чемно називати.