Вітаю панство із святою неділенькою! Шабатньої не було, то ось вам недільна: Перед походом по ялинку уважно передивіться, бо всяке буває: Вітаю з датою!
Спитала колись невістка чому в містах великий процент бесплодності? А в селах он всі рожають. Відповів їй що їсти з магазіна і городу то дві великі різниці.
Ну то таке - НР це свято не родинне, а от Різдво то так і головне щоб ціла ваша родина святку вала разом на Різдво! Моя доня на НР тж із своїм какєлєм святкують з друзями.
Вітаю товариство. Погода гидка - мжить цілий час, сіре небо, +5. Поставив готуватися картоплю, буряки та моркуву на новорічні салати та й кнопаю. Одержав маленьку перемогу на ФакіБуку - написали, що знесли мій пост бо не дотримує стандартів цієї жидокниги (використав слово "жид"). Я на це нахабство поскаржився на це - у відповідь написали, що вибачаються та знову мій пост публікують! " Twój post jest ponownie na Facebooku Dzisiaj Przykro nam z powodu pomyłki. Sprawdziliśmy Twój post jeszcze raz i stwierdziliśmy, że nie narusza Standardów społeczności. Dziękujemy za przesłanie wniosku o weryfikację. Doskonalimy się dzięki Twoim opiniom. "
Вийшов щойно від юриста,які ж люди бувать важкі,та юридично тупі... Ледь поснили людині смисл договору...
Про прущий звар чули? Так ото ж в Всім добра. +2, мрячно, майже сухо, білих мух не видно. Неділя. Сходив трохи розграбив кормушку, та спонсорував гамазіна. Сума чеку по тарифу "святковий", а вміст баула по нормі "середньостатистичний людський". Ото сиджу на кухні і міркую: десь такі нажучили. Чи то у кормушці десь зайву кому поставили, чи то сільпо десь у цінниках зайвих нулів додало
Я бачу поки Ви в Гелiку резину мiняли хтось таки здiйснив свою давню мрiю-вiдзвиздячив кусок рейки, нiкхарашо вийшло). Всiм доброго дня, будьте здоровi!