Асвабадітєлі,є в нас одне село,де в 41 му відбувся бій між радянськими бійцями та німецькими мотоциклістами,один із очевидців розповідав мені про ті події,зайши в село десь біля двох десятків червоноармійців 18-20 років,окопалися на окраїні села,потім зі сторони зал.станції зявилися нємчури на мотоциклах їх там і почали пригощати хлібомсіллю з гвинтівок та кулемета,за кілька годин до нємчури підійшло підкріплення то хто залишився в живих з червоноармійців відступили далі на східні околиці сусіднього села,вбитих німців похоронили на одному краю кладовища а радянських бійців хоронили місцеві люди,зараз так і спочивають там всі вони,сільські люди доглядають та впорядковують обидві могили.
Доброго Ранку, -5 Збираюся до батьків на село, сьогодні в мами ДН. купив смаколиків, подарунків обом батькам ( батькові різдвяного пива під ялинку). Ще за квітами заскочу і вперед на бездоріжжя))
Доброго ранку,вчора надегустувався вина,аж з під ранок ,,вічний зов,, підняв.За вікном поки сухо але гугль лякає дощем на цілий день.Їхать копать ,чи ні,спитав Шекспір в свому сонетті,,Чорний Арх,,!
Вітаю панство, _5 С, похмуро, иорозець таки тягне на сніжок, в містечку апокаліпсіс в магазини непроштовхнутись калбасу купують і т.д прям як перед ревалюцієй черга за рибою шо до мавзолею при союзі ах..ть Ну хто готовий святкувати день народження того хлопця про якого всі знають а ніхто не бачив? Мальвіна на кухні, ето вам нє ето.
Доброго дня Хто куди,а я на працю,подивлюсь в якому режимі працює чавунка,зате 1-го до лісу,сезон відкрию,гільзу викопаю,мо ще щось
Всім Доброго Ранку, в останню неділю цього року! Гарного дня, та закриття всіх невирешиних справ! Хто де, а мені в похід за ялинкою!!!
вітаю панство. за вікном морозець знач у місті капець після вчорашньої відлиги. кава під цигарку та до якихось справ поки родичи сплять
https://reibert.info/threads/maskuvalna-sitka-bila-zima.1071964/#post-11787198 Ось пацан вирішив зібрати інвентар або в АТО або на полювання)))