вітаю панство. вже вдома. кава та цигарка та швиденько лоск наводити бо тітонька з дядьком повинні приїхати. а це для мене велика подія бо хоч і жіємо зараз майже поряд, скілько там до того містечка під назвою Київ але зустрічаємось дуже рідко
я щось і неподуумав отак по зрадницькі, а тут і котла можна придбати і вам кулиметига відать, отакоєот. але насторожує що в пата Т залишиться ? мо йому потім буржуйку наподарувать ?
Доброго ранку товариство! Темно, мрячно, але тепло - +5. Зара із собакіреном на шпацірен ну а потім будемо шикуватися до НР та прийому гостей - моя хресниця у вівторок приїде з Києва!
Доброго дня Щось весна затягується,навіть невіриться,що дід мороз з снігуркою будуть ходити без озк та гумових чобіт,нєпарядок
Доброго ранку! починаємо готуватись до обжорств))) тре свинтуса заморинувати))) згоняти до дівок та затвердити спІську смаколиків на стіл ) навести порядок та причипурити баньку до прийому гостів) дістать святкові піратські наряди))) ))) На старт...уніманіе...поскакав)))
То ви їх звично розглядаєте з точки зору фізпідготовки та переноски вантажу по смузі перешкод. Доброго ранку.
Привітався, вже на праці тяжкої мозги виносять, з ранку вдома 0+1 пролітав сніжок, чай з сухариками і в дорогу. Всім гарного дня суботнього.
З ранком панове! Стою в черзі до Млина )) свинику ячменю, вівса, пшенички назмолоть З такой тамбурєткой сємачку под сінаГого торговать Пан дурного не порадить, вік живи , вік учись (с).
Вітаю! Туман, сиро і щось капа і ляпа зверху. Буду робить геноцид сантехніці. Теє помінять, теє підлатать.....
мо досить вже цього кацапа сюди тягнути, га? і так я ніколи не вважав іні його ані інших кацапських пєйсатілєй та віршепльотів великим здобутком світової пісменості. вони тілько негатив нагоняли своїми пришелепкуватими оповідями