Добривечір..п,ятниця...зняв переляк від поіздки по засніжених областях коньячком...тепер і на жіночі принади можна подивитись...
Тополя і верба на шару то що треба дубок і акація купувати дорого що дешевше тим і топлять. І да де наша паняночка
діду а осьо дивіться якого я вам гудзика знайшов. пришиєте на кашкета хворіеного щоб було зручніш рейки красти https://reibert.info/lots/pugovica-nkps-obrazca-1932-1943.316140/ пане Юнкерс хоч ви йому скажіть що отой гудзик треба негайно купляти
фух, насилу дочитав.Всім доброго вечора та з вихідними! За ці три дні захекався на всю зиму вперед, зате тепер до 3.01 вдома, може хоч висплюсь.
А де пан Kundler подівся? Невже фазанів на вгороді стереже, щоб комусь на стіл під Новий рік не втрапили, га?
То відкривай бізнес. Усе ж просто: даєш оголошення про фіктивний шлюб, москаль приїздить з грошима, ти його зустрічаєш, і вуаля. Працювати можна постійно, а не тільки по суботах, і коли снігопад. Починати писати "я соблазнительная блондинка" можна вже.
Завтра на працю, а я з погреба витяг домашнього винця, повечеряв та й дивлюсь собі як снігу накидає на прочищені мною доріжки.