Наряди, службу тягнути, инженерну працю виконувати. Грузити вантажі, технику ремонтувати.... справ там для усіх знайдеться. Було б здоров"я. А от цього зараз і нема нажаль.
був на пошті , відправляв посилку . це пісєц якийсь . більше години в черзі простояв . стоять платити хоча в місті достатньо терміналів ...
Доброго дня будьте здорові, за бортом каланаля, часом сніг.Настрій геть новорічний. Ну то таке, проходяще. Мав дуже сильне бажання сьогодні нажлоктитись до нестями, але переборов себе. Порпаюсь потехеньку по господарству, та часом у комп заглядаю.
в нас гембатий дує а сніг топиться знов струмки побігли , по городах чьорні плями де не де появляються . таки може ще в цьому році покопаю ..
во во !!! от ще причепа 2600 у довжину)) ай да тягать не перетягать! так усе місто в завалах! Жрєо у вуса не дують! всім пох. люди самі пилюкають! ах да, ще недоалагарх на свій хлібзавод пилюкає усе підряд" тож поки гоняем ,пилемо та звожу! зараз батьків куми буду везти до паровоза! на зворотньому ще натрамбую!
Років з надцять тому мав розмову з одним знайомцем, який свою автівку-універсал перетворив на інтрумент пересування вантажів: - До твоєї Королли тіко возика двовісного бракує.... - То Корова, а Королою вона була при народженні у Японії - у 1978 році!
воно того не варте! тіки на деякий час.... а потім все те саме,! он сам полторашку вожу але не зазіхаю! бо краще ,Як буде слушна нагода до когось з ревізіей завітати та з чудовой кумпаніей і молодою теж))) посідити , потеревенити! ото буде добре!
мені байдуже! на той неділі замовник вініщем пригостив, возив возив, віддав кумі! вчора пізно кума на пЄльмені запросила, так дівкам припер Мартінеса, ті по два бокала і порожньо,))) трохи сьорбнув із швепсом)) та ну его) навалився на пельмені) то добріше))) от і варенням пригостили, буду тягати доки не запрусь до когось - там і зробимо їй амінь)))
гггг. вчора гуляємо, гініколухша Давідику каже "цюцю" будешь)? я аж засвіркав як новорічна йолка)) руці та писок затремтіли))) а то вона по Франківські запропонувала кунхвету -((( оце пагубний вплив сіськоп,ятниці ))))
Всім доброго вечора. В нас на%ерачило см 40 і більше снігу вчора, ніяка сволоч не прибирала, на дорогах капець, сьогодні знов сипле і на завтра на весь день обіцяють. Задовбався на роботі так що і річниця по барабану.
Заскочив до знайомого і будмагаз. Потеревенили, каже купи ліхтар на природу саме то. Ліхтар величезний, в ньому радейко, флешка, сд картка, можливість заряджати від нього будь що, купа перехідників. Окремо до нього величезна сонячна батарея, та три лампочки з довгими шнурами, що можна по всьому намету розвішати. Так от почали акцентувати увагу в першу чергу на батарею, кажу що в такому агрегаті батарея то є "Всьо". Цікавість здолала, от вирішили вскрити девайс, щоб візуально оцінити аккумулятор , та скільки ампергодин. . Вскрили а на ньому , великими літерами написано що багато. ..
в мене друга серія вчорашнього почалась. вітер ще недуже та і снігу не так багато насипало але побачемо що буде на ранок. мать тре шуфлю у веранду занести