от відразу видно що житєвого досвіду геть нема. а така дівка то суцільна вигода. у вечорі з нею не страшно дезавгодно ходити, від любих гопнегів захистить, влітку можна у холодок заховатись щоб спекотно небуло, взимку зігріє, спати теж мяко та зручно так ще це і ходячий запас харчив на випадок каліпціцу. отакоєот а ви кажете
а я вчора так і пойняв по вашому посиланню _)))0 https://reibert.info/threads/tak-sho-tam-u-kacapov.833988/page-2239#post-11757572
Був тут один поціновувач таких розмірів,видно знайшов врешті,бо вже давно сюди не заходить,а все з фітнесу почалося.
Про це я здогадувався, та й одноразові ці струбцини у такому застосуванні. До того ж слабкопропіваємоє та легкопрокохуємоє не цікаве майно. Але як "прапорщік-прапощіку" - ще сподіваюсь надибати.
Гутен Вечір! знов дівулі назвонили, гайда в Кривбас грошелі тринькати! питаю, мої чи ваші? наші! тоді погнали))) Народу скрізь повним повно! всі бідняки)) нема де бібіку припаркувати))) особливо насмішили перший ряд для інвалідів - одни жИпи )) аж прослезився! які всі здоров,лячком обіжені))) навіть думав пройти кожному по 20ке у двірник повстромляти))) трохи пошвендяли , та користуючись нагодою заскочив у відділок Пундиків))) 20 буличків із чукуладом та пундрою присипані))) мням мням як колись були пОньчики))) і невеличкого бантона взяв на бутір)) гггг кілограмовий)))