О! Щось колещатко трішечки замаленьке для Вашого Хом'ячка..... А рацуха не погана. Оно - в камрадів є насіння, степи щоб хом'ячків розводити, лишилось тіко 1000500 колещат з генераторами знайти.
То напродайте, якщо воно Вам не тра. Мені таких треба кілька шт. - хочу зарукоблудити собі приспособу типу "третьої руки" для роботи з паялом та дрібною механікою. Одна така є, але згубив різьбового піптика з дюймовим різбленням, того що прикручується шайбою зі сторони кріплення фотоапарата..... а зарукоблудити такого не вийшло (і як вони таку деталь на заводі робили ).
та траплялись. якось років скілько тому сиджу на кухні кнопаю на ноуті, на дворі вже вересень розпочався і о 9 вечора вже темно. то вийшов на ганок перекурити і раптом чую щось шкребеться. а воно хоч на дворі і ліхтарь є але через те що шовковиця стара то майже нічого не видно, я світло вмикнув та до хвіртки, через паркан ліхтариком посвітив а там моє залізо лежить. вийшов а трохи далі два вишкребка з ровером ховаються. ну та трошки побіг за ними. погано що небуло нічого щоб стрельнути по ним((((. саме цікаве що вони повз вікно за яким я сидів проходили коли залізо намагались вкрасти
Доброго дня пані та панове!Звершилось,в соломці все,як положено...фотозвіт давать,бо наче пятниця сьогодн і воно не в ту тему!?
щось вони усі як з тартаку, усі пласкі як сороковки. а колиж цицьки справжні будуть гаявасуважнопитаю
Щоб на таке дивитись треба випить багато,потім ще,багато,пять разів,а потім незнаю в якому лісі ховатись