Я пахав на два фронти, пообіцяв півтори зп, а видав половину одної((( Скотиняка! Хфото нінада)) я Вам цілком довіряю)
Та хто зна... так не скажеш- треба пробувать. Але в неї на лівому плечі тавро, мабуть інформативне, але на даній світлині нерозбірливе. Та все рівно тавро на плечі кому попало не ставлять. Згадайте, панове, « Три Мушкетьора»
Дякую, але пам‘ятаю як один з моїх офіцерів говорив: „Каждий пагранічнік желает стать есбеушнікам, а каждий есбеушнік хочет стать векаеровцем (військова контррозвідка)“ . То я залишився на першій ступені цієї харчової цепочки.
Ось так взяли та спалили псевдо! І хто тут Партос з Дартаньяном вкупі з Жегловим та Шараповим? ГА? )))))))
Але ж як гарно бойка підставив, добряче юріку прилетіло. Нажаль, добкін припіздався трохи на роздачу плюх.
Та міші зараз взагалі хоч в петлю. Його там, наче, і москалі до чорного списку вкинули і тут за бейцали інколи мацають.
Усім Салям! день як день кое шо зробив, пропер мімо села одного, та очима заснімкував як банда техники чистять став! а земельку вивозять неподалік та рівняють! вважаю що весною тре все перевірити))) в нагрузочку тітонька навалила лантух гарбузів)))
Та земелька грошів таки добрих вартує,колись як спускали става то років два три садили там капусту,а потім грабарками вивозили грунт на баштани.