Не можу без пригод. Попхавсь у АТБе, бо знижки на каву. І вдягнувсь у мисливький комбез. На кассі один охріннік при розмові з касиршею досить голосно сказав: ШТА? Цього було досить. Я теж досить голосно кажу: В нас так не кажуть. Це кацапи тільки так кажуть. Бачу - все навкруги завмерло, тиша, той теж закляк, аж перекосило бідного. Ну в решті-решт вияснилося що: вано з села Соснівка з під Владівостока в селі досі на співучій розмовляють, і вано вміє і дід з під Полтави, вивезений був з сімьєю кулаків. Я звісно тішивсь з того анекдоту але тільки так щоб ніхто не бачив. Реакція людей не сподобалась, повсирались, ніхто не підтримав. А от касирка та почала теж на нього гнати.
а кому ж поплакатись. пішов бо теща випхнула з дружиною, іди кажуть і без зарплати неповертайся от і сиджу вдома боюсь на працю іти. бо ще і йолки нема.
Доброго дня панове!Оце збираюсь на працю і думаю про долю поросячу,дядько просить завтра зрання заколоть,а мені жалко,алеж свіжачка хочеться
Відмовою ви свинина не врятуєте, така вже їхня доля. А от без свіжини залишитесь однозначно. То ви ото подумайте та допоможіть свинину відійти швидко, бо як замість вас візьметься до справи якийсь колій недоучка то замордує бідолашного. Так що з чистою совістю беріться до справи.
Дякую за пораду. Можливо то все через браузер,який автоматом через VPN підклюає.То може через рюзке шайзе страну колонію рабів підключило!
- нушоооож, начальство каже треба - то треба, ,,, по яркам, та по банам, також треба комусь буть,, бо так з тих ярків ніякої користі та смислу не буде,, а так я хоч буду там якийсь порядок підтримувати, шоб все було там гарно....чишооо,,
А от мене на завтра приятель на полювання запросив - мо стрілимо якусь шинку з кабанчика або лопатку з сарни, а може й облизнем обійдемося
Пане К, от я розумію що почтал"ьон Пєчкін був злий та уредний бо не мав лясапєду, а вам чого бракує -скажіть відверто - мо із колегами щось придумаємо та станете ви добрим та приязним рнавіть до жидів!
Вакансій нічного директора нема за 500$ Та що там колоти? відгодуйте спочатку ато без холестерину зовсім.
- шо??, палімньота???,, Ви чого думаєте, йому тії палімньоти так багато треба? - незнаєте, а я скажу: він як палімньота має, одразу у ярок йде,, порЬядок перевіряти і всьо такоє, - а там я,, він якесь неподобство побачить (там гільзи не прибрані, чи жуки огорожу погризли, чи ше шось......) і мене палімньотом по спині, та доти, доки не переломиця (звісно палімньот) ,, потім тако жбурне його у канаву, та йде собі сумний на роботу у бібліотеку,,,, а Ви кажете
Тож кажу, п-а-л-і-мньот завжди хоче. Десь знайде, розтовче, потім знов шукає і так постійно,, - Через то і шукає палімньоти, та завжди злий на мене.
Теж вільгіть прогнозують,піде грипова чума. Мав 2 підписки РВСН на 10 років,і по військових заказах на промисловості працював ,теж всі сроки скінчилися,тепер вільний і з 3ма паспортами. Сходіть запитайте,після 14 року,багато змінилося. Ото гарно сказано,позакидаю по всіх вайбер групах,там до хера толнрастів сидить,мишебратья.