Вітаю! Шось з вечора сипе, морозець не критичний. В новинах пужають про 700 аварій за вчора по Києву. То батько сказав, сам ще не чув такого...
нєєєє, - не дорослі люди, а митці. Це я Вам як митець з ярочка кажу.. ото слухайте далі.. Це просто коли процессор в голові перевантажений, і самоочищуєця,, то тоді такі симптоми починають з мозгів лізти,, наприклад - (як шо глобально?, - то там сволочі, покидьки і дурні всі поголовно,,,,, разом з мешканцями сусідніх галактик, продавцем пива у ларочку, гаргонамі, мандавошками, та іншими уявними силами зла. А як не дуже рве ресівер,? - то воно трошки з часом попускає, починають всі кнопки працювати і нічо не висне,, інакше кажучи - ( в очах щастя) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- - головне не заважати та не зупиняти процес, бо все треба буде по новому інсталірувать.
Повiрте нема нiяких образ . Навчився сприймати людей такими яки вони э . Менi деяки речi теж не подобаються , алеж то моэ . В кожного свойi тарганчики живуть . От. Я , наприклад, свойiх дресерую Так у Вас ще ж э крiтятко.... Привiтавсь !!!
Завтра на працю, мабуть залишусь тут на виробництві за 200 долярів в місяць чиим в поляндії за 500 ще он пару льодовок зроблю та і будуть ті самі 500 у.є. неслухняні снігурочки новий рік пропускають. тому до поганих хлопциків дід мороз сам приходить
я завтра на тяжкій праці за спасибі тому сьогодні за завтра бо завтра сьогодні не буде бо воно буде сьогодні отакоєот. але свято буде, дві гарнюнькі снігурочки занедорого скрасять ваші сірі будні на новорічні свята. форумчанам знижки.
висилайте кошти на дорогу туди назад + напоїсти в доргі і як там у вас між переривами наспасибі , годують ?