Шалом правовірні, - 5С, прохолодно, іти робить піпелац та ставить нову гравіцапу а потім напрокататись
Не звертай уваги на те, що деяким панам щось не сподобалося - на мою думку нічого поганого ти не зробив, а якщо хтось вважає інакше, то нехай підійде до дзеркала та подивиться на своє відбиття може перестане гавкати, а як ні то і %?й з ними. Так що не ображайся та повертайся - тут більшість є за тобою і пам"ята, що на ображальских воду возять та ... ну ти зрозумів
То двоє чи обидвоє? Повертаюсь у юність парубоцьку, як 35 років тому, на всіх стовпах і маршрутках оголошення місцевих роботодавців - на роботу потрібні роботяги: слюсарі, водії, фрезерувальники і просто підсобники та продавці. На знайомих транспортних фірмах тупо стоять на приколі до третини машин. Натякнув на це пану Бобу - то він від гріха подалі не те, що до Польщі чкурнув, але й збирається нах Фатерлянд.
А кому ж тоді я грузитиму за Дв1рець, трепи і мешти? Отому русскаязьічнаму персонажу, що позиціонує себе чоловікинею?
Старію,задовбався цілодобово в транспорті жити,хочу назад спригнути електроніка,автоматика,на заході потребують.
ніхріна незрозумів, мабуть через те що знову ніч на псі була але то тке. я про інше. так от я незрозумів але не підтримую вашого рішення. та і правила порушуються а це неприпустимо. тут жеж як, вхід рубіль вихід два. отакоєот
Тю, так ви образились на те, що вас панК покусав ?!? А він вже про те й забув _)))) Тож, приєднуйтесь до клубу покусаних (нас тут багато), та не вередуйте ! І розвернітся до нас передом а не пердом, отакеєот ... _)))
пан К нікого не кусає, бо пан К дуже справедливий! а якщо покарати кого треба то можу канчуків всипати або у крайньому випадку у ярок відвести. отакоєот
Про ВУС писали? Бо ще злякаються, що з холодильника та микрохвильовки випадково складете .... щось протиповітряне За бортом -7. Снігу на долоню-півтори. Похмуро. Шамани брешуть, що завтра +2 та дощі....
Ja, Jaaa.... - бо я вже у ярку один засидівся,, а так, хоч буде з ким потеревенити. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Доброго ранку усьому шановному товариству.