Та ну, ви що забули що я хламідник №4 тож посилки за те я від пана Зазика не отримав би. а так дяую пану Роману буду садить та теж розповсюджувать по неньці Україні гонорові гарбузяки
Дорий вечір, шановні копателі, як вас зима,,, позамітала трошки? Дивлюся снігу вдосталь,, але не проСю, самі знаєте чому
- до речі - !!!!!,,- а де ця "радістка" ділася,,, шо ото кричала, біссером гільзи кому?, і всьо такоє,, гаа?
- та отож бо, як тяма до збройного діла є,,? то з водопровідних труб, можна кулімньота зліпити,, сам не раз переконувався, і стріляє,аж бігом, тільки не довго..
Нема в нас снiгу пане , i не було ))) I як Ви могли мiй телепон загубити га ??? От. Нi ! Такий як я потрiбен тут ! ( тобто у степу ) Степом пiду Ги-ги ))) Митець , шо казать , розумiю, Ви так бачите... ))))) P.S. Насправдi не пишу бо деяким панам не сподобались мойi жарти (тобто образи пiд якими вона вподобайки ставила) шо до панi Шао (шоб Ви розумiли я теж митець , i може Ви не повiрите, але я так бачу) ))) Дехто зiбрався вiдписуватись вiд теми , в когось там ревнощi якись примарились чи шо . Кацапи навiть козу пропонували свою ..Непотрiб. Тож я зрозумiв шо не маю нiякого права лишатися шоб хтось пiшов . Вчинок мiй у деяких очах дуже страшний i нема йому пробачення . Але я не збираюсь перед Вами виправдовуватись бо не бачу за шо . За цей час зi всього товариства за мене згадали трое камрадiв . Менi дуже приэмно шо я лишився у Вас на памьятi за рiк перебування у блуднях .)))) Завжди до Ваших послуг .Приват вiдчинений . Назавжди !!! Шо до панi то спiлкуэмось досi . Нiчого приватного (шоб ви не марили) не було i бути не могло , суто творчi питання . Не сумуйте ))))
Доброго ранку, вертаюсь з іміграції,є надія поснідати в дома! Ще місяць назад закинув анкету,диплом і трудову, чекаю !