Хоча можете завтра зателефонувати і поцікавитись на гарячій. 0 800 503 045 . Приготуйте індф код, свідоцтво про реєстрацію. і коли пішли в ато і коли прийшли.
У Німеччині вчора прийняли закон про спрощення працевлаштування для високовикваліфікованих працівників з поза Унії Європейської - передусім для українців.
Все хлопці закрили цю тему. Як розберусь відпишу. І таке! Я свої проблеми вирішую сам, ну ви у курсі.
до ? а я в Польшу на завод Лж їду пралки складати. хоча і в нас в Черкасах відкривають завод Сатурн теж пралки і холодильники робить будуть.
БЗ2 Безкоштовні вакансіі на заводи та склади біля Вроцлава, Катовіце. Запрошення.Безкоштовна допомога в виготовленні карт побуту. Праця по біометріі, робочій візі.мін.термін 2,5 місяці. Вік 18- 55р. �����Тел.VIB.0965538712, мессендж����� Праця по умові праці. Оплата від 11 злот.год. Оплачуваний лікарняний. Оплачувана відпустка. Робота 8_12 годин 5-6 днів в тиждень. -Медична страховка,медогляд безкоштовно, одяг і взуття видає підприємство . -робота в три зміни. Нічні зміни 20%, праця понаднормова 50 %, премія 15%. Житло надається, (платне.гуртожиток)при бажанні працівники можуть знайти собі житло окремо.
я нормально працюваю. вже більш години як. та вже мусив меблі тягати бо бач вони танцювати зібрались чи гопки скакати, місце вільнен коротше їм треба
Працюй та ще хочеться,ось двоє хлопів до мене прийшли на роботу,попоїздили і до ляхів,і до чехів,то що кажуть,краще тут за 7 т.гривнів чим там за скажені гроші
Дякую вже люди дали,зателефоную за кілька днів,бо зараз на кілька днів навчання на старості років,потім кілька днів на полігон,поті ще щось хочуть придумати