А ви на цицкі не дивітся!!! Ви дивітся на Миколайчика, який там десь біля колін, гирлянду тую підключае
А мені миколайчик подаруночка приніс. Лист з податкової. Штраф майже 16 шт. Піду нахуярюсь з радості.
Аналогічний понеділок і в мене, тіко відгул не дадуть, бо як у тому анекдоті про м'ясо у радянській армії: Мнє мясо положено! Положено - жрі! Так в котєлок нє палажил! Тогда - нє жрі!
вітаю вас колєга, я поки сплигнув з підприємця теж ену суму заплатив, прийшлось кулиметика того що пану К обіцяв напродать. Науяруватись нненада, шукайте бухгалтера або ьбувшого податківця там % на % і ще % на пеню то лажа.
Та річ у тому що з 14 року единий внесок не сплачувався. Бо я у АТО пішов. А тоді ПП не закрив. Ну от тепер і гемор. ДФС прислала привіт. Срок 10 діб. Далі опис майна.
Мать теж буду спродуватись. Та у Поляндію, чи Фатерлянд подамся. Краще там ніщим ніж і нас підприемцем.
От саме тому, в тому числі, я і позакривав все своє ще в 2003 році. І з тих пір з жоною госконторою більше не спілкувався. І на дядю чи тьотю більше працювати не пішов.
То в цього бідаки відібрали для вас? http://www.volynpost.com/news/128015-u-polschi-zatrymaly-ukraincia-z-arsenalom-zbroi
Цежсуцільназрада!!!!!!!!!!! https://reibert.info/threads/strilecka-zbroja-na-fronti.509373/page-122#post-11753255
Тепер пойняв чому браво.Дивіться мені колись за спадщину маленької бабиної хатки в 2008м прислали лист в 15000 податку. плюс за документи в мене там 5000 десь вийшло. Пішов поговорив що як хочуть най забирають вони ту хатку.. списали..тож не тікайте далеко мож все минеться там теж люди подекуди сидять.
Я б радив сходити туди, поговорити. Шанси зкостити частину штрафу щонайменше. Як варіант - сходити на прийом до когось з керівників, пояснити ситуацію.
Тю, та я не збираюсь тікати. Розрулемо, заплатимо.Та будемо закривати ПП. А далі скоріш за все так я і казав.Або Фатерлянд, або ще десь. Бо Родіна нас не забудет. І так останній куй з хроном доїдаемо, а далі буде. 2019 виплата кредитів МВФ.
, тю, то у вас скочуха, ідете в воєнкомат берете довідку що з такого по таке число були в ато і всі діла. .Шукайте бухгалтера . закривайтесь зараз, шукайте держ. реєстратора та подавайте заявку, бо поки будуть у вас митарства то будете платити за ці місяці, а так будете тільки те що до закриття. Я так і зробив, спочатку закрився а потім в налогову. вони аху. були, а х. вам підрахуйте що я там винен, почали рахувать і то і сьо...26 тисч Звоню на гарячу лінію кажу а чого так і так якщо в мене було призупинене пп і я платив стандарт 800 грн?... на другий день главна звонить , зайдіть тут деякі питання, ну короче заплатив за рік те що неплатив 8 тисч + пені і штрафу 3, всьо я свабодєн, а так би тягали що жуть . Так що зразу до державного на закриття потім в військкомат по справку і через три дні в налогову, і небійтесь якщо почнуть наїджать, налогової зараз нема, є центр надання послуг будуть наїджать кажіть звоню на гарячу лінію уточню. Хоча можете завтра зателефонувати і поцікавитись на гарячій. 0 800 503 045 . Приготуйте індф код, свідоцтво про реєстрацію. і коли пішли в ато і коли прийшли.