Дві на одном, цє тема до ціцятни ці Краще розповідайте, хто був чемний, а хто ні? Тай що кому Миколайчик під подушку приніс?
"Плювать,чи не плювать?Ось де питання..."(с) З ранком шановні кнопарі. (голос з цеху)Та ставай вже до роботи,нероба!))
Бувало і чемно, і гречно, а бувало й інакше. Але те перше переважило так, що Сятий мені два Р-38 дав - вчора вже у Вроцлаві були (щоправда чекаю на них вже три місяці)
дуже.дуже чемним був)) тож Миколка приніс плЄшечку Мартіні та купу цитрусових)) гадаю він щось більш знає тож чекаю на другу частину сюрприза.....__))) Добброго ранку , із Святом Всіх! Будьте здорові, щасливі. добрі )))) Покакаві та поміркувати як обіграти з Миколи другу частину))) мабудь тре дівчатам у вайбер кинути "затравочку"))) гі гі гі
а до мене Миколай недійшов або я був нечемним. ну то тке, то життє, мо ще і прийде якщо не сьогодні то завтра або ще колись
О то Ви дуже чемний були Зізнавайтесь на скільки то сторінок листа до Миколая намалювали, що Вам такі ніштяки?
Доброго дня будьте здорові! За бортом -5, хмарно, зимно, шось з неба трусить. Ділов назбиралось, свиникам обмішки набить, собкіренам жерти наварити, дровцят наносити, буряків кіл сто з ями витягти, сіна зняти. Коротше прям як у Попелюшки.
Вітаю панове! Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте. Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру, Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу. Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
Вітаю панство із Святим Миколаєм! Надіюся, всі були слухняні, і він приніс кожному гарні подарунки. Пана Суєра вітаємо з Днем адвокатури!