Заблокували мої месаджі ! Тож Бувайте громадо! Профіль видаляти не буду,але якого хера? Що я наклацав такого,щоб кожне повідомлення проходило перевірку і одобрення модера? Всім салам! 23:37 17.12.2018
Не треба так нервово реагувати не розібравшись до кінця, можливо глюк який. У мене в розділі, наприклад, такої модерації нема, не знаю чому в іншому місці є. Запитайте в модератора розділу де писали, що там. А потім рішення приймайте. З.І. Профіль самостійно видалити неможливо. Хіба що адмін може.
https://nashkiev.ua/novosti/mouzhch...-rossiyu-poulemet-foto.html?in_parent=novosti Telegram Viber WhatsApp Messenger Отправить Новости14.12.2018, 11:05 Мужчина пытался вывезти в Россию пулемет (фото)
я неможу, дуже багато про камрадів знаю явки, паролі, ніки також багато про ескаватор можу невтриматись і обложить %. і тоді не тільки службовий геклік буде а воно вам нннада ?
Вітаю, шановні. Жінка намалювала сову, натурщиком виступав я спросоння: І ще трохи котиків та кицьок: А це було знято хз коли десь у центрі столиці, здається на Десятинній. НАТО вже давно тут))))
Доброго ранку. Сніг паде вже три дні. Щоб в ньому не брьохатись, зараз взяв свої санки (батько до них доробив складану спинку років 40 тому) і зайнявся бабслізмом з припаркових пагорбів. Затемно, щоб санітари не бачили. Самий тиць ганяти по засніжених сходах, між якими є площадки. І бігом нагору - "Мокрі сподні, мокрі мешти, засмальцьовані шкарпетки". Потім, від надміру екзистенції, ще під"їзд відкопав з-під снігу. Надєжда. Hу что ти, как пацан, сєбя нє уважаєш? Старий вєдь поц уже! )М(
У нас сніг не пада, але вітер скаженіє, перемети на дорозі. Вчора таки намахався шуфлею… сьогодні оце виїжджать збираюся.
Вітаю шановне панство . на дворі -3 сипе Надєжда Константіновна . вже здосвідку намахався лотатою , курей і синичьок нагодував . снєгірєй нєнаблюдаю ... буду снідать ...
Та якраз на оборот своя людина потрібна там, тож будите як шьоколаді будите там коридори через границі устаівать, сопровожденія, і тд за %...короче людина потрібна тож не вагайтесь кидайте ті мішки з бабським батальйоном і в пірьод
підрзрюю що дехто хоче легалізувати раніше викуплене за скажені гроші манєто,з подальшим перепродажем за більш ще грубіші та скаженіші
Доброго дня всім. В місті таки снігу нема. А дома таки краще ., змінив ванну таки на другу поставив вайфая в квартирі тепер з шнурком не бігать..