фотік це взагалі основна річ на копі. щоб докази були що дійсно на коп їздили а не десь з дівками горілку пили
Тю. А я вважав що стакан та сало. Друже curoc, з кріплень хоть бампера не повиривало? Чи тільки потріскало?
пару років тому ми з камрадом теж поїхали. в місті чисто,а приїхали в ліс - там по коліно снігу. а ми в кросовках! так само,як ви,встали посеред дороги в лісі і сиділи в машині. на щастя в безлюдному лісі ходила дичина і нам трапилося стадо косуль. 7 штук. провели фотосесію. отож,фотік на копі важливіший за металошукач!
дивлячись де. от в тебе у коморі та по схронах я б залюбки покопався. тепло, вдобно музіка з патяхвону грає, чайок у самоварі поспіває, та іще і аскотик сало підносе. а ти сидиш собі у хабарі копаєшся та саме цінніше до себе у лантухи кладеш.
колєга хотів каменюку знайти і з 50м влучити в якусь худобинку. але де ж ту каменюку в лісі під снігом знайдеш
Все в порядке,я ж трезвый былКакое то не стабильное слово-Был! Приехал домой и уже,не был! Сума сойти
камрад,ви там вважєйте,дивіться аби в голові сі не запаморочило. а то у вас такі каруселі - раз! і тверезий. оп! і не дуже. озирнувсі - тверезий,кліпнув очима - ось він - кілішок...
Пийте спирт з медом та смальцем. Тут тверезий, випив водички і оп-па-па. Уже у гівно. Дешево, практично, весело. Або взагалі не пийте, якщо тягне до керма у нетверезому стані.
Прочел несколько последних страниц, поднял себе настроение, за что и благодарен участником темы Вспомнил один случай. Как то поутру, ранней весной приехали на место, оставили машину на полянке с твердой почвой, по сравнению с дорогой на которой была глинянная кашица. Ничего хорошего тогда не нашли, припекло солнышко и джентельмены вернулись поуши в грязи... как оказалось, что это было не самое страшное Повышение температуры как то странно подействовало на оставленный автомобиль, который, мягко говоря, погрузился в растаявшую почву по самі помідори
А от в мене таких приколів не буває ніколи А знаєте чому ??? Я Вам скажу Та тому що в мене немає автомобіля
Аскотик ти що перегрівся? чи то є твоя рожева мрія? на скільки я знаю це тебе Похабич у бричку запрягає. ти доречи старому патяхвона вже подарував з платівками? не засмучуй старого, бо йому нервувати не можна.