не годуйте тролля. бо він так і намагаєтся засрати і цю тему. бо де він не зявляєтся то там усюди срач вчиняє.
Щось чудернацьке... чкурнув... І тільки чохла загубив? Щось Ви, шановний, приховуєте, здається, від митного контролю? Га?
Доброго дня будьте здорові! За бортом -2 хмарно, морозно, вітрянно. Часом якась дрібнота з неба сипе.
от і все! попрацював! можна і обідати))) трошки з Тунею обійшли незаконно узаконені соточки))) землі багато не буває))) сісенька ще мала, перша йалинка на вигляд не дуже , тож будемо наряджати ту шо по красивіще!
Тихо бо мабуть підсумок копу за рік роблять,фотають купи шмурду,монетоси та гори ауруму Я тут фотки за рік перелопатив,бо кожен вихід в окремій папкі з датою складав,так думаю,що саме головне що я за рік на копі знайшов,то ЗДОРОВЬЯ і супер час,заміни якоми не існує! Всім доброї робочої неділі і гарного настрою.
я сиджу вже цілий день прилади чиню і мадэрнізирую . доречі пане Юнкерсе гудзики Вам відправлять можу бо снігу навалило ...
так він, начеб то, бере тільки євролом, чи й вітчізняний теж ?!? а шо в тебе було по математиці ?!? _)))