поїв, зібрався тіло пхать на вулицю, подивився там губатий, подивився на рів,єру (фото пана морано) подивився ще раз на зимку) та й знов приліг! попрацюю на дивані)) може розпогодиться)))
осьо в гаражі на чьохол натрапив , вроде від асі . якийсь хрен ямки не закопував я йшов до нього абі пояснити як правільно копати . він чухнув корчами а чохол чось потєрялся ... ннааддаа ?
які титанові нерви у комунальника! була б така шайтан арба - згорнув би десь у балку того дрючка! ще коли бубарі авд були , іноді траплялись ситуаціі коли хтілось тросом десь відтягнути хрін зна куди! https://fakty.com.ua/ua/lol/2018121...vinnytsi-komunalnyk-provchyv-geroya-parkovky/
ну то дві ВЕликі різниці))) ті бібіки душу возили а ця дупу! і недопривод та слабенька)))) навіть не знаю скіки коняк і не хочу)))
якщо трошки розібратись! тут кожне смс накнопане вже бабаян! бо спочатку надумане та продиктоване із "кабіни" до пальців а потім вже в інет! )))))))
добре валятись! але крім тебе ніхто нічо не зробить! попер арбачить, бо не дай Боже ще пролежні з,являться та жиром обросту!
Вітаю панове , - 5С таки сиро готуватись до праці, запускають виробництво, не хочу але тре йти працювать ато як вони без мене Кому не задорого кулиметига із станиною ще годинників два штуки є наручних.