ну не такий той васабі і моцний як ото показують. куштував і той що в нас і той що у японців. пормально під сало йде. хрону як натреш домашнього та з буряком то оте набагато моцніше, і коли нежить почуєш так що аж до дупи продирає, а васвбі то дитяча забавка
та колист хтів собі мейкуна завести але хоч тоді і гроші були але ціна якось недуже була. так наче то не я його а він мене і усю родину буде годувати.
діду @NIA що то за неподобство там у вас у хвостові гаявасуважнопитаю. що то за будинки вибухають, ви куди дивитесь га!
ще туди недобрався,поки що в Миронівці клюні трушу,порядок навожу,а оце думаю чи неперевірить як там поживають свинкинаші,звідси рукою туди подать
оце я розумію конструктивний підхід до даного питання,до речі миронівський вокзал майже повний аналог бердичівського
чого це пиячу? сиджугріюсь після двору та чай сьорбаю. пальці змерзли от і не на ті пимпочки натиснув. а свиників облиште. чи хочете щоб пан Художник геть по світу пішов? бо він і так вже винен мені а якщо я свиника не отримаю то він мусе тоді трахтора свого спродати щоб розрахуватись