Дякую. Але у мене є певний "пунктик" - збираю тільки те, що знайдене на певній території площею десь 12000 га. Оскільки мене цікавить історія саме цієї території, то для мене немає значення - золото воно чи шмурдяк.
ну звісно що викладати. ви ще про одне забули. вам трепр нетреба електрика бо ви світиться повинні. тож викедайте лямпочки.
То середа чи четвер, бо тєхніка показуе "середа", а людина каже "четвер"...? Людина наче розумніша...
Так, пичальбеда, цицьок в такий прохолодний вечір би не завадило... Буду вважати що сьогодні четверг, бо завтра падруга від батьків приїзджає!!!
це вже погано. дуже погано. мать ваша тюличка з чорнобиля була. так! а світлини де. я вас уважно питаю(с)
Їздила на укомлектованиє кансервами, курткою, теплими носками, зимовими батинками і всім чим положено... Завтра їй хана .
А все залежить звідки людина пише. Он пан Консерватор гайнув до Владивостоку, глянути, що там китайці поробляють, то в нього вже четвер. А в нас поки що лиш середа. Одне правда: не п"ятниця.
то вам дають чи ви просите? маю на увазі монетки. бо тут один вже був теж за своє манеТТо грубі гроші хтів. але виявилось що то не манеТТо а звичайна шайобочка недороблина. отакоєот. а ви кажите
СРАМОТА!!! Чого б це я її їв, до речі, балака розмовно на аглійській, німецькій ( російська та РІДНЕНКА то в корнях), та на францюзькій трохи. Так оте по францюзьки як говорить, то хочеться не тільки з'їсти... Француженок рекомендую, на галімий, студенток, що філологічний закінчують ( не заочно)!!!
виходе що так. а ви вже вашамосць з і-нету світлин тої манеТТо накацали та скарби по тому пляні шукати зібралист?
Доброго всім.Оце тіко дійшло,навіщо Вітру боцманська дудка.То він хоче запрягти рабів у свого панцерника,а сам сидітиме в кабіні з налигачем та сюрчатиме у оту дудку задля синхронності руху.
Ви з своїми "пунктиками" половину гуцулів раком поставили. То десять років ліс грибами заростав, то якийсь шмурдяк по городі шукаєте... А хто то оціне? Нє?
Щойно глянув у новинах, що десь у Західній Україні знайшли залишки людей, закатованих НКВС-івцями (так сказали). То не ви часом, чи хтось із ваших знайомих? Ввімкніть 1+1 там буде той репортаж.