я вже писав що про жарти. так от нетреба щоб жарти переходили межу коли вони перестаютьбути жартами і перетворюються на образи.
Паке К , із за поребріка прислали хвото. Дуже ви там популярні з Похабичем. Хрестні ходи без вас не проходять.
свинюки ви усі. таке бажання було накидатись до нестями а ви увесь настрій перепаскудили. буду тепер сідіти злий та тверезий та псувати вам усім настрій своєю присутністью
А в мене вина пів погріба, і пляшка горілки у холодильнику, і кохана поряд на дивані сидить плете якісь витвір. Думаете тількі Вам тяжко.
У одного мужика теж була професія швея - мотористка, розжалували з закройщика. Але він не покорився судьбі і продовжив бухать.
так вам і треба. сидіть тверезі. а в мене і горілка є і нема нікого пий собі дскілько завгодно але бажання вже нема.
В мене на праці було 16 малярш (з них одна заміжня, а також розведена бригадирша). І було мені 16 років. От де екзистенція! )М(
Оооо, пане К ,то ви Хрон раз самі з собою бухаєте. А на вид таких заможний , пафосний хлоп. Зовсім погані справи.