ну по перше ще не пішов.. це по перше. а по друге мої зазирання в чарку це лише мої проблеми і вони ніяк не повязані з усим тим що відбувається на форумі. тож припиніть вигадувати бздури або хочаб не озвучуйте їх тут.
До речі про коп. Сьогодні таки був (дзинь) все так як я люблю болото і крупняк, який я так і не відкопав, зато успішло намочив ноги тепер не спатиму до завтра думаючи що там за кусок броні лежить
Привітався, що за смута ото на передодні цицниці? ? Цитату означає (с). © знак захисту авторського права, і ставиться саие власником, для попередження (інформації), що права захищені законом. Мали на увазі сладку дівчину Думаю пані Цяо готує підбірку залоз по заявкам (смакам ) кнопарів, на день грядущий Митець реставрує хельми? ?
а ось про це. до чого це все? І тут кремезний пан К розтаяв від жіночої уваги, бо подумав, що любов до його дженераллампасів - то була його любов, тобто, любов до нього. Він прийняв ту роль, та привів до святаясвятих, тобто до нас, оту свою не справжню "любов".©
Пане Дмитро, юмор ще не відмінили? Якщо пан Саня якого Ви знаете не один рік Вас образив тим стьбом чисто дружеським, то я Вас умоляю....