Та чому ж,я от сьогодні в автобусі бачив у камуфляжу дівчину з отакою ємблемою і манікюрчик непоганий мала
Доброго вечора усім А це ті самі знамениті кози, що по телевізору показували?. От чому так багато трофеїв у вас. Вони ж скотини на нюх німців прикопаних чують. На весну позичу походить трохи.
я от тільки незрозумів в чому проблема? оці віс опери імені балету, оце розмазування каші по білій тарельці. до чого тут це все.поясніть мені стисло поки я ще щось розумію бо є в мене дуже гарна думка накидатись зараз горілкою а отже за деякий час я небуду ніц нічого розуміти якого хріна мені приписують те чого нема і бути неможе. я розумію жарти і сам полюбляю пожартувати але в декого жари перейшли деяку межу що дуже прикро. чи то звичайні ревнощі які до того ж немають підгрунтя чи ще щось. отже розтулмачте мені це все швиденько поки я ще не втратив здатність розуміти та кнопати. хоча кнопати я все єдно буду
Та ну нах такі пригоди. Я фордом транзитом у ночі під ранок кліпнув раз очима і фсе бус на акаціях завис.Теж передка геть не було.
Замість цього на сцені з’являється Уляна Юхімовна Світисонечко, юродива старушка. В руках у неї противотанкова граната. )М(
а що я на початку просив ?!? щоб без образ ! а тлумачення у кожного своє, згідно його мирозору та віросповідання, отакеєот ...
В нас як в армії, все чотко і по регламенту.... і почалось лябов соплі тестостерони. Пан К тіко ззапою вийшов в другий пішов.. Ні пані Шао я не проти вашої присутносі, але оті флірти не для побуту.. Тож велкам я більше роботи по подвірї зроблю