Замість фізичних вправ,порубати троха дров,лізу в підпілля до котла, буду градус в хаті підіймати. Щось сьогодні всі нервові,видно що замало жінок в темі,відвикли від дамського общества!
Дякую! Останнє речення в попередньому моєму дописі було адресовано до всіх відвідувачів цієї теми чоловічої статі.
... Але одного разу, якийсь хлоп знайшов на горищі іграшку, зробив тему, про яку дізналася пані Ш, і почалося ... Кобелі збіглися з усього хфоруму, гуляли до самого ранку, деякі, особливо вразливі на жіночу увагу, пропонували руку, серце, чи хочаб, чаєчок ... Може була й швальба, але мені то було вже не цікаво ... Раптом, до тієї теми завітав сам пан К%. Побачивши лампаси дженералісімуса, пані Ш не витримала, бо згадала ті, що відшивала власноруч, та піддалася з усім завзяттям силам чарівної лампаси, оголосивши себе речником пана Ка і всієї заклуння... Далі буде ...
(Читає). “Кстаті, благодаря опщенію з тусовкой кнопарів я розширіла круг своїх інтєрєсов, а ето ізбавіло міня от снобізма в манєрє одіваться. Хотя порой, когда я надіваю лампаси дженералісімуса, мінє кажется, что міня ето взросліт”. )М(
І тут кремезний пан К розтаяв від жіночої уваги, бо подумав, що любов до його дженераллампасів - то була його любов, тобто, любов до нього. Він прийняв ту роль, та привів до святаясвятих, тобто до нас, оту свою не справжню "любов". Але, слід за нею, немов на кулик меду, злетілись оті всі кобелі, яким в тій темі нічого не обломилось, але вони гадали, що може в цій ще облеметься, та почали залицятися, і буденьокопарів, начеб то, побільшало. Місцеві гонорові самці теж почуяли той кухлик, та почали відстоювати своє право бути важаком рискалевого прайду, але куди там їм до пана К зі своїми % _))) Замість стандартних 5-тьох сторінок на добу, швидкість конопання підстрибнула до 10_15. Деяких конопарі подумали, тануегонах, й окрім останньої сторінки не дивились той гоноровий мотлох, але не всі. Ти, хто на тарифів св,ятковий, передивлялись все, а один, навіть почав вивчати тойрічні сторінки, х.з., що в нього за тарифиф... Трохи всчухли "гівна", швидкість кнопання сторінок почала падати до норми, розкладки та клавітури копарів почали втрачати червоний колір, як тут, хтось (не будемо казати хто, заради інтриги) підкинув дріжи (до самі знаєте чого), так би мовити, накинув аналізи на вітродуйчик, і все почалося з початку _)))
Може краще оперу про набіг товариствана жіночий монастир? А то військо застоялося, тре в шось пальнутиПід час зимового загострення
Доброго вечора всім вітанняна вулиці якийсь + .Був в губернії,купив живлення до аппарата.Моква капець((( Чому вчора сайт морозило??