Мабуть приєднаюсь до Вас. Зранку батько в аварію попав. Всі цілі, живі. У авта морди нема.... З понеділка в страхову і так далі... Зьїздив на море взимку, ага.... Ну як і завжди зі мною. Якщо довго шось тихо - то почекай...
Мы с Вами в личке уже объяснились. Я сюда, вроде как, отдыхать и поговорить прихожу. Как и все. Но предметом подобного разговора(тем более что тема поднимается часто) мне быть неприятно. Мне неважно кто за вашими аватарами. Фото Вы видели. Исчерпывающе?
Нi ! Фото я побачив на свою голову . Це багато з"ясувало . Пику за мойiм аватаром Ви вже знаэте .ПИТАННЯ - я пробаченний чи нi ?????
Хлопці, я оте думаю, а чи туди попав ?!? Тут завжди було місце для відпочінку. Віддушина від буденних справ та проблемів. Хто хотів, той чимось ділився, питав поради, чи розказував анеГдоти (я був черговим на ранковий розрахунок -)) А що зараз ?!? Хочу поділитися своєю точкою зору, але без образ, добре ?!?
Коли будете собі отой музичний інструмент шукати, може на очі трапиться флотський (боцманський) ніж. Потрібен не той 4-х предметник, на якому ціна зазначена, а такий, де ГОСТ 75 року вказано. У Вас там море поруч, то повинні бути такі речі. Ото б вже віддячив! Доброго дня всім! У столиці сонячно і без морозу. І перестаньте нарешті вже ображати дівчину!
Жили були буденні копарі, весело тан е дуже, всяко було. Пан К% вже підустав від збирання % та вкладання тарифних плянів в житіе буденних копарів, та почав забувати про те, не протирає пилюку на лямпах та пулірує гільзач в перервах між буркотінням на пана А, Н та іншіх свіжоспечених винуватців і до того не веселого життя. Пан Н, А та Г, він же Д героїчно тримають оборону свого майна, та не піддаються на провокації зі сторони буревійного заклуння. Пан С покинув гризти деревину, вийшов на пшечну пенсію, та шмаляє зі своїх стволів кожного дня, щоб не заіржовіли. Пан Кац продав все, звернув лахи та здриснув з теми, форума, а може й страни. Пани Х,Ю, Д та інші землероби закінчили жнива, заготували провізію, паливо, тощо, тепер з легкістю можуть пережити капаліксіс та інші негаразди, пропогандовані паном Ку. Але звання верховного заготівця отримує пан М ! Пан СВ мовчки наблюдає за всим тим неподобством,ранком тупотить по району, та інколи вставляє влучни цитати що подекуди розривають моцк _) Пан О зачав цю тему, та закинув її. Деякі пани, нажаль, теж вже забули сюди дорогу -( Але ... (далі буде)