https://www.google.com.ua/search?q=...=chrome..69i57j0l5.31279j0j7&sourceid=chrome&{google:instantExtendedEnabledParameter}ie=UTF-8
Вони зараз вумні всі стали. Поперше лічильники з мінімумом сталевих частин. Подруге, якщо хоть щось бачать, що лазили - виймають коробочку з щіточною та дуже мілкою стружкою металевою, обтрушують лічильник і якщо пристає - будете мати повну сраку гурків. І нічого не докажете. Мій свояк вумний був. Я йому казав: не шуткуй! Отже самі газовщики насовітували купити лічильник, що настроюється на менше. Купив. За 16 000. А через рік до нього вони ж прийшли і впаяли штраф в 29 000. І заставили купить і замінить лічильник на такий як треба.......
Привітався з усіма, бо трішкі занят був ранкова кава с крекером, за бортом було 0 і пролітав сніг Всіх причасний зі святом!!!!
камради ану що за каска м35 чи якась ще там ато кучу подарував, собі нічого не лишилось ще і ненаю як їх розпізнавати. а яка сама ціна по періодах ?
То есть, сначала я должна была доказать что я девушка, а сейчас должна доказать что у меня есть "яйца" образно говоря??
Виставляйте в відповідний розділ на оцінку з розмірами і грошенят на свята підкинуть гарні глечиків Вам досталися
Драсьти. Погода гамно,настроение тоже. Женька,если надо кого-то обматюкать или раздуплить-маякни. У меня есть тут "дружбан"натравлю шоб порчу навёл,ну или накрайняк "стихами"замучит. Да и не ведись на всякую фигню. Лайфхак:" Я хозяин своему слову,хочу даю-хочу беру обратно."
Приветствую На форуме единственное что есть-это репутация. Да и в целом к словам отношусь серьезно. Но спасибо за предложение
Невелика це яка - тіки кажіть тихесенько, на вухо, бо пан (самыізнаєте який) не спить та наслуховує відсотки йому маряться!
діду НІА а ось дивіться що я вам знайшов. Зустріч Симона Петлюри на залізничному вокзалі у Фастові після звільнення міста від більшовиків, 29 серпня 1919 року