ну пити то діло особисте а от за усе інше то може трапитись так що на одного модератора та копаря в нас стане менше. а нема чого на святе зазіхати
ну що халамідники довели двічину? не соромно, га? накинулись скопом на одну маленьку, сладу дівчину і почуваєте себе героями? якби не правила форуму яб багато чогоб вам сказав би, дуже багато. але це все булоб нерорамтивною лексікою. а отже скажу одне. дехто дуже впав в моїх очах і мені важко сприймати вас як справжніх чоловіків. якось так. вітаю
пропоную їх ісключіть із приходу і обложить 2-м %. а за дівчину не переживайте якщо краля не з слабких то ложила вона , зявиться я тож негадяй.
хто хотів та зміг, той вже злетівся в Холодний яр, чи на Хутір дядька Вітра ! а зараз дехто може отримати печіво за обговорення дій модература _)))
я знаю. я маю список усіх хто причетний до цього. і мені за вас соромно, дуже соромно. інколи жарти перестають бути жартами
та якось байдуже. я можу і матом зараз розповісти усе. а те що забанять так то херня. є речі з якими я незбираюсь миритись і най це і буде йти всупереч правилам цього форуму бо форум то лише форум а гідність від цих правил незалеже
щоб не крутив то тре зняти його а щоб назад крутив то теж зняти та підєднати до шлянга та дунути компресором в зворотній бік